среда, 27 мая 2015 г.

Вітаємо!

Туристські забави - 2015 
     26 травня 2015 року на території міського лісопарку команда гуртківців школи "Юні туристи" брала участь у ІІ етапі  міських змагань  "Туристські забави - 2015" серед учнів 3-4 класів.
 У І етапі "Юні туристи" змагалися у конкурсах "В'язання  туристських вузлів", "Блокування страхувальної системи", "Визначення багаття", "Залік з топографії" та "Складання рюкзаку".
     У ІІ етапі «Юні туристи» проходили дистанцію з елементами «Крос-походу» та брали участь у конкурсній програмі.   Спортивне орієнтування включало етапи: орієнтування у заданому напрямку; рух по жердинах; рух по купинах; переправа на мотузці з перилами через умовну річку; подолання перешкоди з використанням підвішеної мотузки (маятником) через умовну річку; залік з топографії; «В’язання  туристських вузлів» та «Визначення багаття».
     У змаганнях з виду «Крос-похід» шкільна команда «Юні туристи» посіла ІІ місце,   стала кращою на  етапах  «Залік з топографії» - ІІІ місце та   «В’язання вузлів»  - ІІІ місце.
      Команда  «Юні туристи» під керівництвом вчителя фізичного виховання, керівника гуртка Долгої І.Я. представила на розсуд журі, до складу якого увійшли  представники інших команд, інформацію про свій заклад, команду та основні напрямки туристської роботи. Виступ був цікавим та гумористичним. Команда юних туристів посіла І місце.
     Оригінальність і творчий підхід до створення емблеми, дотримавшись всіх критеріїв оцінювання дав змогу шкільній команді зайняти ІІІ місце. У конкурсі  «Склади рюкзак» команда посіла ІІ місце, у конкурсній програмі – ІІ місце.
         За результатами ІІ етапу міських змагань серед учнів 3-4-х класів «Туристські забави – 2015» команда Мелітопольської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів посіла загальне ІІ місце.
 
Вітаємо "Юних туристів" 3-4 класів!
Бажаємо нових перемог!

Комментариев нет:

Отправить комментарий