среда, 16 сентября 2015 г.

Робота волонтерської групи


Благодійність - це поклик серця!
 
     Що таке благодійність? Давайте переглянемо визначення у Вікіпедії. Отже: "Благоді́йність, також доброчи́нність  - безкорисливе надання допомоги потребуючим, які не є пов'язаними з благодійником". А якщо запитати у самого себе: "Що таке благодійність?" 
     На думку волонтерської групи Мелітопольської спеціалізованої школи № 23 - це вчинки і справи, коли людина нічого не вимагає за них, це бажання допомагати, це поклик серця робити добрі справи.

     Протягом тижня волнтерська група школи (керівник Бахтерєва Тамара Миколаївна) організувала проведення благодійної акції "Сонце для немовлят" зі збору речей для новонароджених, на яку відгукнулися усі небайдужі. Тож, сьогодні із любов'ю і трепетом усі зібрані речі були передані до Мелітопольської дитячої лікарні.
     Щиро дякуємо за участь у акції учням 1-А класу  1-Б класу (кл.кер. Бахмет С.В.), 2-А класу (кл.кер. Чувашова Л.О.), 2-Б класу (кл.кер. Аношина Н.В.), 4-Б класу (кл.кер. Лобач С.А.), 5-Б класу (кл.кер. Коротун І.А.),  7-А класу (кл.кер. Римаренко Н.О.), 7-Б класу (кл.кер. Єлісєєва І.О.), 8 класу (кл.кер. Кислиця Т.В.), 9 класу (кл.кер. Долга І.Я.), 11 класу (кл.кер. Бахтерєва Т.М.).
   Всі разом ми зробили добру справу. Отже, робимо висновок, що благодійник - це кожен із нас!:) А благодійність - це поклик серця!:)
 
 
 
 
 
 
 
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий